Welkom op de website kinderenvannu.nl

Deze website is ontstaan vanwege mijn dochter en daardoor ben ik mij gaan verdiepen in het spiritueel zijn van kinderen. Ieder kind is spiritueel aangelegd, het is maar net of ze er wat mee willen en mogen gaan doen.  Deze kinderen worden ook wel sterrenkinderen, kristalkinderen, indigokinderen, nieuwetijdskinderen of lichtkinderen genoemd.

Ook is mijn dochter een hoogsensitiefkind (Hsk). Deze term is vrij onbekend bij mensen, en er wordt ook bijna niet over gesproken. Terwijl 15 tot 20 procent van de kinderen deze eigenschap heeft. Daarom wil ik met deze website het onbekende bekend maken, en in contact komen met ouders die hun kind hierin herkennen.

Mijn dochter is nu 5 jaar, en we lopen nu op een nieuw pad. We hebben het baby/peuter hsk zijn achter ons gelaten en we komen nu bij de deur van een hsk in het basisonderwijs. De ervaring die ik met mijn dochter heb opgedaan als baby/peuter hsk neem ik mee om de eventuele barricades die we nu op school tegenkomen weg te kunnen halen. Graag wil ik deze nieuwe fase met jullie delen.